Büyüyen METYX Composites Yeni Merkezine Taşındı!

Büyüyen METYX Composites Yeni Merkezine Taşındı!

Büyüyen METYX Composites Yeni Merkezine Taşındı!

Kompozit dünyasının en büyük markalarından METYX Composites kısa bir süre önce merkezini İstanbul’un kalbi Kozyatağı’ndaki yeni ofise taşıdı. 2003 yılından bu yana, METYX Composites’in merkezi, ana şirket Telateks A.Ş.’nin Tuzla sanayi bölgesindeki fabrikasında yer alıyordu.

Yeni merkez ofiste hem mevcut hem de gelecekteki satış, satın alma, finans, muhasebe ve yönetim kadroları yer alacak.

 

METYX Composites kısa bir süre önce merkezini İstanbul’un kalbi Kozyatağı’ndaki yeni ofise taşıdı. 2003 yılından bu yana, METYX Composites’in merkezi, ana şirket Telateks A.Ş.’nin Tuzla sanayi bölgesindeki fabrikasında yer alıyordu.

 

Yeni merkez ofiste hem mevcut hem de gelecekteki satış, satın alma, finans, muhasebe ve yönetim kadroları yer alacak. 2003 yılında Telateks’in bir markası olarak doğan ve hem ürün yelpazesini genişleterek ve ürünlerine katma değer sağlayarak bugünlere ulaşan METYX Composites’in 2025 yılına kadar iş hacmini ikiye katlamak gibi bir hedefi bulunuyor. Firmanının eş başkanı Uğur Üstünel konuyla ilgili “Merkez ofisimizi yeni bir ofise taşımamız şirket tarihimizde önemli bir kilometre taşı. Gelecek yatırımlarımıza ve büyüme hedeflerimize olan bağlılığımız devam ediyor.” diye açıklama yaptı.

 

Şehrin toplu taşıma ağlarına yakın olan yeni merkez ofisin konumu, çalışanların evlerine daha yakın ve ulaşım daha hızlı olmakla birlikte, İstanbul’a gelen tedarikçiler ve müşterileri ziyaret etmek için de oldukça elverişli.

 

METYX Composites merkez operasyonlarında müşterilerine ve tedarikçilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yeni ofis, Tuzla fabrikadaki aynı telefon ve faks numaraları ile entegre bir BT donanımı ve verileri hızlı bir şekilde işleyip yedekleyebilen güvenli “Bulut” tabanlı sistemlerin kullanımını içeren en yeni telekomünikasyon ile yapılandırıldı.

METYX Composites yüksek performanslı teknik tekstil ürünleri üreticisi olarak Tuzla, Manisa ve Macaristan’daki fabrikalarında multiaxial örgüler (e-glass, aramid, karbon ve hibritler), karbon örgüler, RTM örgüler, dokuma örgüler ve vakum sarf malzemeleri üretimi ile birlikte, kalıp merkezlerinde model kompozit kalıp ve prototip ve kit merkezlerinde ise PVC, PET, balsa, poliüretan gibi köpüklerden kit üretimi yapmakta. Marin, rüzgar enerjisi, otomotiv, ulaşım, demiryolu, inşaat, endüstriyel sektörlerine ürün veren firma, ayrıca teknik danışmanlık ve laboratuvar hizmetleri sağlamaktadır.

 

 

Share

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name*

Email

Website