A METYX USA megszerezte az ISO 9001: 2015 tanúsítványt

A METYX USA megszerezte az ISO 9001: 2015 tanúsítványt

Az új METYX USA, technikai szövetgyártó, értékesítő és forgalmazó létesítménye az észak-karolinai Gastoniaban, jelenleg ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. Az ISO akkreditációs auditot 2018 decemberében a TÜV Nord végezte, amely jóváhagyta a METYX USA telephelyét és irányítási rendszereit.

A METYX Group vezérigazgatója, Uğur Üstünel megjegyezte: „Örömmel tölt el bennünket ennek az alapvető ISO 9001 tanúsítványnak rendkívül gyors megszerzése a technikai szövetek gyártásához az Egyesült Államokban, köszönhetően az elkötelezett Irányítási Rendszereket Működtető Csapatnak, aki fáradhatatlanul dolgoztak, hogy időben megkapjuk ezt az ISO akkreditációt 2019-re. Kiemelt célunk volt, hogy a METYX ügyfelek iránti elkötelezettségének részeként gyorsan elérjük a világszínvonalú minőségi szabványok és a szolgáltatás kiválóságának biztosítását.”

A METYX Group magas műszaki színvonalú műszaki textíliák gyártója, többek között: multiaxiális üveg, szén és RTM erősítőanyagok, szőtt erősítőanyagok és vákuum segédanyagok. A termékportfólió kiegészítéseként a METYX széleskörű tanácsadási és műszaki képzést, valamint kompozit szerszámgyártást, ezenfelül alkatrészgyártási szolgáltatást is kínál a magok, szövetek és vákuumos fogyókészletekhez.

A METYX kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik az egész világon.

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website