Fenntarthatósági Szabályzat

Fenntarthatósági Szabályzat

Hatáskör

A METYX Group vállalatai tevékenységeiket az alábbi helyszíneken végzik el a megadott elérhetőségekkel. Ezt a szabályzatot a METYX Group leányvállalatainak és termelési egységeinek összes alkalmazottja, részmunkaidős alkalmazottja, gyakornoka és szerződéses dolgozója számára készítették.

METYX Group: Telateks Tekstil Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş, Metyx Hungary Kft., Metyx USA Inc., Telateks Dış Tic. Ve Kompozit San. A.Ş.

Cím Telateks Tekstil Ürünleri

San. ve Tic. A.Ş.

Metyx Hungary Kft. Metyx USA Inc
Helyszín TÖRÖKORSZÁG MAGYARORSZÁG

Egyesült Államok

İstanbul Manisa

Kaposvár

Gastonia
Cím  

Központi Iroda

Şehit İlknur Keleş Sokak Hüseyin Bağdatlıoğlu İş Merkezi No: 7 34742 Kozyatağı Kadıköy / İstanbul / TÖRÖKORSZÁG

Gyár

Orhanlı Mah. Gülsüm Sok. No:14 34956 Tuzla İstanbul / TÖRÖKORSZÁG

 

 

Gyár

Manisa Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısım Malazgirt Cad. No:2 45030 Manisa

/ TÖRÖKORSZÁG

 

Gyár

Keçiliköyosb Mah. Cumhuriyet_1 Cad.,

No:3/3

Yunusemre Manisa

/ TÖRÖKORSZÁG

 

Raktár

Manisa Organize Sanayi Bölgesi 3.Kısım Mustafa Capra Cad. No:15

Yunusemre Manisa

/ TÖRÖKORSZÁG

 

Gyár

 

7400 Kaposvár, Dombóvári út 3657/135. hrsz. MAGYARORSZÁG

 

Gyár

 

2504 Lowell Road Gastonia, NC 28054

Egyesült Államok

Telefon +90 216 394 32 60 +90 216 394 32 60 +90 236 302 04 04 +90 236 302 04 04 +90 236 302 04 04 +36 82 510 126 +1 (704) 824-1030
Weboldal www.metyx.com

www.telateks.com

 

Bevezetés

Mint a METYX Group, fenntartható növekedési stratégiákat alkalmazva, nyomot hagyunk az életünkön, hogy egy jobb világot hagyjunk a jövő nemzedékei számára. Összefonjuk a társadalmi, környezeti és gazdasági kérdéseket, és minden feladatot a fenntarthatóság szem előtt tartásával kezdünk el.

1.Vízió és Küldetés

  • Vízió: A globális kompozit iparágban az integrált termékek és szolgáltatások által hajtott preferált vállalattá válni az innováció révén.
  • Küldetés: Innovatív megoldásokat kínálunk a globális kompozit iparág számára a fenntartható jövő érdekében.

2.Értékek

  • Értékek: Ügyfélközpontúság, Szenvedély, Innováció, Rugalmasság, Csapatszellem

Célok és Célok

Egészség és Biztonság: Kötelezettségünk, hogy minden alkalmazottunk és alvállalkozónk számára biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítsunk. Ebben az összefüggésben célunk a rendszeres egészségügyi és biztonsági képzések, megfelelő biztonsági felszerelések, veszélyek megelőzése a munkahelyen és a nyitott kommunikációs kultúra elősegítése.

Célunk és tervünk van évről évre csökkenteni a munkahelyi balesetek súlyarányát nullára egy meghatározott cél és terv mentén.

Munkakörülmények és Munkavállalói Jogok: Tiszteletben tartjuk a munkavállalói jogokat, biztosítjuk az igazságos béreket és juttatásokat, és olyan munkakörnyezetet kínálunk, ahol tilos a diszkrimináció, zaklatás és gyermekmunka. Tiszteletben tartjuk az egyesülési jogot és a kollektív tárgyalás jogát.

Hulladékkezelés: Felelősségteljes hulladékkezelést támogatunk. Megvalósítjuk a hulladékcsökkentési stratégiákat, lehetőség szerint újrahasználjuk az anyagokat, és a szabályozásoknak megfelelően kezeljük a veszélyes anyagokat.

Célunk, hogy 2030-ra a törökországi telephelyeken keletkező hulladékot 60%-kal csökkentsük, és évről évre nullára csökkentsük a globális hulladékot 2040-ig, évről évre csökkentve a hulladékot.

Üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése: Elkötelezettek vagyunk a klímaváltozás elleni küzdelem mellett. Kibocsátáscsökkentési célokat tűzünk ki, és befektetünk energiatakarékos technológiákba.

Célunk, hogy minimálisra csökkentsük a vállalat szénlábnyomát évről évre a Scope 1 és Scope 2 kibocsátási arányok csökkentésével.

Energiagazdálkodás és Tiszta Energia: Célunk az energiahatékonyság optimalizálása és a tiszta energiaforrásokra való áttérés. Az energiahatékonysági lehetőségeket azonosítjuk, integráljuk a megújuló energiaforrásokat, és elősegítjük az energia-megtakarítási gyakorlatokat.

Célunk, hogy 2025-ig a vállalati energiakibocsátásunk 15%-át megújuló energiaforrásokból származtassuk, összehasonlítva a 2023-as kiindulási szintünkkel.

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website