METYX Környezetvédelmi Tevékenységen

METYX Környezetvédelmi Tevékenységen

Szívből köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk, május 5-én a manisai gyárunkban és május 8-án a tuzlai gyárunkban megrendezett környezetvédelmi tevékenységen. A lelkes részvételetek tette jelentőségteljessé és hatásossá ezeket az eseményeket. Ezeken a figyelemre méltó alkalmakon 52 személy önként áldozta idejét és energiáját. Közösen dolgoztunk, hogy megtisztítsuk a manisai gyárunk 22 000 m2 –es, valamint a tuzlai gyárunk 16 966 m2-es kültéri területeit. A közös erőfeszítés eredményeként 35,3 kg hulladékot gyűjtöttünk össze, ami jelentős előrelépés a környezettudatosság felé.

Továbbá, büszkén jelenthetjük be, hogy az eseményen tett közös erőfeszítésünk 5,11 m3, így pozitív hatást gyakorolva a közös környezetünkre. Ezenkívül a hozzájárulásotokkal, megőriztünk 2 cédrus fát, ami még inkább bizonyítja a fentarthatóság és a természetvédelem iránti elkötelezettségünket. Miközben ezeket az eredményeket ünnepeljük, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy a végső célunk a hulladék keletkezésének megelőzése. A felelős gyakorlatok elfogadásával és a proaktív intézkedések meghozatalával közösen minimalizálhatjuk környezeti lábnyomunkat, és egy fenntarthatóbb jövőt teremthetünk.

Hálánk és a környezettudatosság iránti rendíthetetlen elkötelezettségedért, elismeréseként örömmel adunk át egy e-bizonyítványt. Ez a tanúsítvány maradandó emlékként szolgál, mely szimbolizálja a felbecsülhetetlen hozzájárulásod a környezetvédelmi tevékenységünk sikeréhez. A tanúsítvány mintáját ezen a linken találod: [Tanúsítvány minta].

Ismételten kifejezzük őszinte hálánkat részvételedért, elkötelezettségedért és rendületlen támogatásodért. Együtt változást értünk el, tettünk egy lépést egy zöldebb és fenntarthatóbb világ felé.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a figyelemre méltó utazásnak.

     

   

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website