METYX Çevre Koruma Etkinliği

METYX Çevre Koruma Etkinliği

5 Mayıs’ta Manisa fabrikamızda ve 8 Mayıs’ta Tuzla fabrikamızda gerçekleştirilen Çevre Etkinliği’ne katılan herkese gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Coşkulu katılım bu etkinlikleri anlamlı ve etkili kıldı. Etkinlikler sırasında, toplam 52 kişi zamanlarını ve çabalarını gönüllü olarak ortaya koydu. 22.000 m²’lik etkileyici bir alana yayılan Manisa fabrikamızın ve 16.966 m²’lik Tuzla fabrikamızın dış alanlarının temizliğini hep birlikte gerçekleştirdik. Toplu çabamız, 35,3 kg atığın toplanmasıyla sonuçlandı ve çevre bilincini artırmada önemli bir adım oldu.
Ayrıca, etkinlik sırasında ortak çabalarımızın karbon emisyonlarında 5,11 m³ azalma sağladığını ve böylece hepimizin paylaştığı çevre üzerinde olumlu bir etki yarattığını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca hepimizin katkısı sayesinde 2 Selvi Ağacını korumayı başardık, sürdürülebilirlik ve korumaya olan bağlılığımızı daha da gösterdik.

Bu başarıları kutlarken, nihai hedefimizin her şeyden önce atık oluşumunu önlemek olduğunu unutmamak gerekiyor. Sorumlu uygulamaları benimseyerek ve proaktif önlemler alarak, toplu olarak çevresel ayak izimizi en aza indirebilir ve daha sürdürülebilir bir gelecek yaratabiliriz.
Çevre bilincine olan sarsılmaz bağlılığınız için minnettarlığımızın ve takdirimizin bir göstergesi olarak, bir e-sertifika sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sertifika, Çevre Faaliyetimizin başarısına yapılan paha biçilmez katkıyı simgeleyen kalıcı bir hatıra görevi görüyor. Bu doğrultuda aşağıda sertifika örneğini bulabilirsiniz.

Çalışanlarımızın katılımı, özverisi ve desteği için bir kez daha içten teşekkürlerimizi sunarız. Hep birlikte fark yaratarak daha yeşil ve sürdürülebilir bir dünyaya adım attık.

Bu olağanüstü yolculuğun bir parçası olan herkese teşekkür ederiz.

     

   

Share

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name*

Email

Website