Víziónk, küldetésünk és értékeink

Minőségpolitika:

Elsődleges fontosságú az ügyfeleink elégedettségének biztosítása.

A legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink elégedettségét kivívjuk annak biztosításával, hogy termékeink és szolgáltatásaink az elvárásaik szerint, költséghatékonyan és időben történő szállítással bonyolódjon le.

Ügyfeleink a munkánk középpontjában állnak.

Mindig az ügyfeleink elvárásainak megfelelően végezzük a munkánkat.

A folyamatos fejlesztés elengedhetetlen számunkra.

Célunk, hogy jobban csináljunk mindent, mint korábban. Ezért folyamatosan fejlesztjük a folyamatainkat a szabályok, és a törvények betartásával.

 A csapatmunka az életmódunk.

Egy családként kezeljük az alkalmazottjainkat, beszállítóinkat, ügyfeleinket és más szervezeteket, amelyekkel kapcsolatban vagyunk. Értékeljük egymást, bízunk egymásban, tiszteljük egymást, elősegítjük egymás munkáját azzal, hogy harmonikusan dolgozunk, hogy elérjük céljainkat.

 

Környezetvédelmi politika:

A környezeti törvények és előírások betartása és fenntarthatóság: Fontosnak tartjuk a környezetvédelmi törvények és előírások betartását a tevékenységünk minden szakaszában.

A környezetvédelmi céljaink meghatározása és követése folyamatos a fejlődés biztosítása érdekében.

Környezetszennyezés megelőzése: Intézkedéseink célja a  környezetszennyezés megelőzése a kezdeti szakaszokban.

Az energiaforrások hatékony felhasználása: Törekszünk az energiaforrások, mint például a villamos energia, a földgáz, a víz és a más nyersanyagok felhasználásának hatékony felhasználására, valamint a felhasználás mértékének csökkentésére.

Hulladékgazdálkodás: Célunk a hulladékok mennyiségének minimalizálása, lehetőség szerint azok újrahasznosítása, továbbá csökkenteni a nem újrahasznosítható hulladékok környezetre gyakorolt hatását.

Képzés és kommunikáció: Képezzük, oktatjuk munkatársainkat a környezettudatosságra.

Tevékenységünket, eredményeinket megosztjuk munkatársainkkal, beszállítóinkkal és környezetünkkel a környezetvédelem területén, a tudatosság növelése érdekében.

Technológia: Követjük a fejlesztéseket a környezetbarát technológia használatával kapcsolatban, amennyire a kereskedelmi lehetőségek lehetővé teszik, alkalmazzuk azokat.

 

Foglalkozás-egészségügyi és biztonsági politika

Kockázat kezelés: Annak biztosítása, hogy a veszélyek azonosítása és eltávolítása a helyszínről időszerűen és pontosan történjen.

 A munkahelyi egészségre és biztonságra vonatkozó törvények és előírások betartása és a fenntarthatóság: A tevékenységünk minden szakaszában kötelező a munkaegészségügyi és biztonsági jogszabályok, valamint a tagszervezetek által előírt szabványok, szabályok betartása.

A Foglalkozás-egészségügyi és biztonsági céljainak meghatározása és követése a folyamatos a fejlesztés és fejlődés érdekében.

Munkahelyi balesetek megelőzése: Célunk a  nulla munkahelyi baleset, valamint foglalkozási megbetegedés. Ennek  érdekében folyamatosan fejlesztjük a munkahelyi egészségvédelmi és munkabiztonsággal kapcsolatos folymatainakat, eljárásainkat.

Képzés és kommunikáció: Fontosnak tartjuk  a dolgozóink képzését, csapatunk tagjainak foglalkozás-egészségügyi és biztonsági tudatosságának megteremtését és fejlesztését.

Informáljuk munkatársainkat, beszállítóinkat és környezetünket a szükséges mértékben, és növeljük tudatosságunkat munkahelyi egészségünk és biztonságunk területén.

Technológia: Követjük a fejlesztéseket az emberi egészségre vonatkozólag: fontosnak tartjuk az ergonómiát, megbízható és ártalmatlan technológia alkalmazását a munkahelyi biztonság szempontjából, amennyire a lehetőségek lehetővé teszik.

 

Mint a METYX, ezeket az alapelveket biztosítjuk minden csapattagunk részére, és törekszünk hogy ez életmformájukká váljon.

.

#
Share