METYX | TELATEKS KÖRNYEZETVILÁGNAP – JÚNIUS 5

METYX | TELATEKS KÖRNYEZETVILÁGNAP – JÚNIUS 5

A METYX | Telateks büszkén ünnepelte a Környezetvédelmi Világnapot június 5-én, egy élénk, a fenntarthatóságnak és a figyelemfelkeltésnek szentelt rendezvénnyel. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy elkötelezett munkatársainkkal együtt ünnepelhettük ezt a különleges alkalmat.

Rendezvényünk tele volt a fenntarthatóságra összpontosító, magával ragadó tevékenységekkel és ismeretterjesztő játékokkal. Elgondolkodtató kérdéseket tettünk fel és a helyesen válaszolókat izgalmas nyereményekkel jutalmaztuk. Az ajándékok között volt a „A folyamatosságtól a fenntarthatóságig” című könyv, amelyet nagyra becsült tanácsadónk és vállalati fenntarthatósági nagykövetünk, İzel Levi Coşkun úr írt, valamint zamatos növények és környezetbarát vászontáskák. Ezen gondosan kiválasztott ajándékok célja a fenntartható életmód népszerűsítése és a résztvevők mindennapi életükhöz szükséges környezettudatos termékekkel való ellátása volt. Ez a gyakorlati tapasztalat rávilágított a szélenergia jelentőségére, és elősegítette a megújuló energiaforrások jobb megértését. A workshop az ökológiai gyakorlatok és a környezettudatosság terjesztése iránti elkötelezettségünk bizonyítéka volt.

Az esemény során elősegítettük a munkatársaink közötti tartalmas beszélgetéseket, lehetővé téve számukra, hogy megosszák tapasztalataikat és értékes információkat cseréljenek a fenntarthatósággal kapcsolatos témákról. Ezek a kölcsönös eszmecserék tovább szilárdították a fenntarthatósági filozófiánkat és megerősítették annak megértését, hogy minden egyes ember jelentősen hozzájárulhat a környezetbarát életmódhoz.

A METYX | Telateks továbbra is kitartóan törekszik a környezetvédelmi és fenntarthatósági értékek követésére. A Környezetvédelmi Világnap rendezvényünk fontos mérföldkő volt ezen értékek megerősítésében és a munkatársaink környezettudatosságának előmozdításában. Elkötelezettek vagyunk, hogy a jövő generációinak egy tisztább és fenntarthatóbb világot teremtsünk.

Formáljunk együtt egy fényesebb és zöldebb jövőt.

       

   

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website