Mérnöki Struktúrák

 

A kompozit medencék egyre nagyobb népszerűségnek tesznek szert az egyszerű feállításuknak és költséghatékonyságuknak köszönhetően. A medencék gyárilag előkészítésre kerülnek öntött poiészter gyanta és üvegszálas megerősítés kombinációjával. A gyártók egyre szélesítik kínálatukat és eltérő formákban és méretekben gondolkodnak, és a tradicionális módszerek helyett az egyszerűbb, kompozitos megoldást választják.

 

A  gyanta-fröccs sajtolásos (RTM) módszert nemrégiben a vízi csúszdák előállításához is alkalmazni kezdték. Az RTM fő előnye, hogy lehetővé teszi a gyártó számára a csúszda egyes komponenseinek sima és fényes kialakítását, mind kívül, mind belül. Ez a módszer továbbá erősebb, de mégis könnyebb, egyszerűbben építhető csúszdák gyártását biztosítja.

 

A METYX Composites tisztában van az ipar piaci szükségleteivel. Különböző kompozit alapanyagokat nyújt, mint üvegszálas és fonott erősítőket, vákuumos fogyóeszközöket, mint pl. felülettakaró fátyolok, légáteresztő szövet és áteresztő háló; olyan szolgáltatásokat, mint pl. megmunkálás, készletezés, prototípus-előállítás, labormunka és tesztelés, nyersanyagokat, mint pl. CFM; vákuumdetektorokat, vákuumcsomagoló fogyóeszközöket, amelyek ebben az iparágban szükségesek.

 

Esettanulmányok

Composite Waterslides Deliver the Fun

Share