Csúcstalálkozó

Információk a csúcstalálkozóról

 

A METYX Composites által szervezett esemény, a METYX Composites Csúcstalálkozó kétévente egyszer kerül megrendezésre Isztambulban. A METYX Composites Csúcstalálkozó a magas hatékonyságú kompozitok legátfogóbb eseménye Törökországban. A csúcstalálkozó a világ minden tájáról fogadja a piacvezető cégek képviselőit, hogy bemutassa nekik a modern kompozitok előállításához szükséges leginnovatívabb megoldásokat. A 2014 októberében megrendezett 4. METYX Composites csúcstalálkozón 15 ország 200 résztvevője, előadója, és szponzora képviseltette magát.

 

A 4. METYX Composites csúcstalálkozó tartalom szempontjából egyedi volt, ugyanis az ipar kompozitokat használó számos területe előfordult: víziipar, autógyártás, szállítmányozás, szélenergia, építőipar, infrastruktúra, sport és egyéb szektorok is.

 

A három napos esemény első napján egy konferencia megrendezésére, majd a 2. és 3. napján pedig gyakorlati tréningekre (RTM és befecskendezéses) került sor. A résztvevőknek alkalmuk nyílt megjelenni az első, a második vagy akár mindhárom napon. Az esemény a kompozitok területén újoncnak számító érdeklődők és a tapasztalattal rendelkező, eredményeik javítását javítani igyekvő vállalatok számára is megfelelőnek bizonyult.

 

Tudjon meg többet:

 

4. METYX Composites csúcstalálkozó – Program

4. METYX Composites csúcstalálkozó – Több információ

4. METYX Composites csúcstalálkozó – Sajtótájékoztató

4. METYX Composites csúcstalálkozó fotógaléria:

 

Képek a konferenciáról

 

Képek az RTM tréningről

 

Képek az infúziós tréningről

 

Ha szeretne többet megtudni a következő METYX Composites csúcstalálkozóról, látogasson vissza később a honlapunkra vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Share