A növekvő Metyx Composites új központba költözik

A növekvő Metyx Composites új központba költözik

 

A növekvő Metyx Composites új központba költözik

 

A METYX Composites nemrég áthelyezte központi csapatát az új Kozyatağı-i irodába, mely Isztambul szívében található. 2003 óta, mikor a METYX Composites megalakult, a központ a Telateks A.S. anyavállalattal egy helyen és gyárban helyezkedett el Tuzla ipari részén, 35 perc autóútra Dél-Isztambultól. A Telateks A.S.vállalatot 1978-ban Erol Üstünel alapította meg.

 

Az új központi iroda férőhelye otthont ad a jelenlegi és jövőbeli értékesítési, beszerzési, pénzügyi, könyvelési és vezetői osztályoknak, melyek együtt növekedtek a METYX Composites-al; valamint a jövőbeli munkatársaknak.  A cél a cég megduplázása 2025-ig, az új technikai szövetek és szolgáltatások által, egyről három gyárra bővülve.

 

Ugur Üstünel, a METYX Composites társigazgatója kifejtette: “A cégünk történelmében fontos mérföldkövet jelöl, hogy saját központba költözünk, és ez alátámasztja a jövőbeli növekedési célok és beruházások iránti elkötelezettségünket”. A iroda központi elhelyezkedése sokkal kényelmesebb mivel az közel van a város tömegközlekedési hálózataihoz, így gyorsabban elérhető a dolgozók, ügyfelek és beszállítók részére akik Isztambulba érkeznek.

 

Azért, hogy a METYX Composites új központjának működése jobban szolgálja ügyfeleit és beszállítóit, az irodák a legújabb telekommunikációs eszközkkel, integrált IT hardware és software rendszerrel lettek felszerelve; mely magában foglalja a biztonságos ‘Cloud’-alapú rendszer használatát így az adatok mentése és feldolgozása gyorsan történik. A telefon és fax ugyanazon számon működik mint korábban.

 

A METYX Composites technikai szövetek kínálata magában foglalja az üvegszál szövetek, szénszál szövetek, RTM erősítőanyagok és szőtt kelmék gyártását, valamint a vákuum segédanyagokat melyek kombinálják a magasabb technikai teljesítményt és a feldolgozási előnyöket.

 

A felhasználásra kész mag- és szövetanyag szettek, a szálerősített ősminta és szerszám gyártás, továbbá a technológiai tanácsadás az autóipari, szállítmányozási, tengeri, vasúti és szélenergia piac gyártóinak  egyedi igényeit szolgálja.

 

 

 

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website