További gyártási terület Manisában

További gyártási terület Manisában

A METYX 16.000m2 fedett gyártóterülettel bővült a Manisa-i gyáregységében

Az elmúlt hónapokban a METYX Manisa-I gyáregysége a meglévő épületek mellett két új csarnokkal bővült.  A két csarnok, mely egyenként 10 000 m2 és 6 000 m2 alapterületű, lehetővé teszi a további növekedést és kapacitásbővülést, illetve, hogy emelje a szolgálatásaink szintjét a helyi és az európai vevőink számára. 

A METYX folyamatosan bővíti termelési gyáregységeit a törökországi Manisában.is A METYX 2012-ben kezdett technikai szöveteket és kompozit anyagból készült termékeket gyártani a manisa-i ipari zónában 12 500 m2-en.  2016-ban megvettük a gyár melletti területet, a rajta levő épületeket, ezáltal a cég 2.3 hektárral (23.000 m2) növelte területét, amely nem csak a szövészeti kapacitást emelte duplájára -ami az üveg és szénszálas szöveteket illeti- hanem a szerszámozási kapacitást is növelte.

Néhány hónappal korábban, szintén a manisa-i ipari zónában a METYX körülbelül 13.000 m2 raktárterülettel bővült, melyből 10.000 m2 fedett. Ezzel a bővítéssel fejlesztettük a raktározási és szállítmányozási szolgáltatásainkat. Ezzel a raktárral szolgáljuk ki vevőinket Törökország-szerte, illetve növekvő számú külföldi vevőinket is.

A cég az elmúlt évekbeli gyors növekedése miatt a négy gyáregységben, Törökországban, Magyarországon és Amerikában már nem volt elegendő kapacitás, hogy kiszolgáljunk minden vevői követelményt. A cég vezetése megoldásként új területeket vásárolt meg a manisa-i ipari zónában, 16.000 m2-nyi nyitott és 6.000 m2-nyi zárt csarnokkal. ,

Következő lépésként további új munkaerő felvételét tervezzük, hogy ebben az évben teljes kapacitással dolgozhassunk. Ez az új befektetés továbbra is a kompozit iparágat fogja kiszolgálni és megerősíti a cég pozícióját, mint fő beszállító a piacon

Ez a legújabb befektetés és növekedés része azoknak a folyamatos stratégiai befektetéseknek, melyekkel minőségi termékeket, minőségi gyártótérben lehet létrehozni.  Ugur Üstünel, METYX igazgató nyilatkozta: Minden döntésünk alapja a hűséges vevőink felé való elkötelezettségünk. Ahogy növeljük az üzleteinket, azzal segítünk a vevőinknek is hogy növekedjenek, ehhez biztosítunk bővített termékpalettát, fejlesztett logisztikát és még széleskörűbb szolgáltatást és támogatást.  Hálásak vagyunk a vevőinknek, üzleti partnereinknek és szállítóinknak a folyamatos növekedésért és várjuk a jövőbeni együttműködést, hogy céljainkat elérhessük.  

 

 

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website