A METYX Hungary Kft. ezúton bejelenti a Kaposvári Női Röplabda Club (KNRC) szponzorálását!

A METYX Hungary Kft. ezúton bejelenti a Kaposvári Női Röplabda Club (KNRC) szponzorálását!

A METYX, amely 2013 óta vezető kaposvári kompozitanyag-gyártó cég, üzleti filozófiaként és szervezeti kultúránk „igazi északaként” mindig kapcsolatban állt azokkal a közösségekkel, ahol él és működik. Visszaadni valamit a helyi közösségnek és az arra érdemes emberek megsegítése mindig is kiemelt prioritás volt, különösen, ha az egészségről van szó. A cég az évek során számos sportklubot és tevékenységet támogatott Magyarországon, Törökországban és az USA-ban.

Az UN Weps (United Nations Women Empowerment Principles) tagjaként a vállalat elkötelezett amellett, hogy támogassa a nőket az üzleti világban, és inspirálja őket mindennapi életükben, legyen szó családról, munkáról, tudományos életről vagy sportról. Ennek jegyében a METYX nemrégiben szponzori szerződést kötött a Kapos Sport Röplabda Kft női röplabda csapatával; kaposvári székhellyel; ahol a cég közép-európai gyártóüzeme található. Ez a szponzoráció lehetővé teszi a METYX számára, hogy a márka logóját a rövidnadrág hátoldalára helyezze, valamint sok más láthatósági lehetőséget a mérkőzések alatt.

A Kapos Sport Röplabda Kft. női röplabdacsapata. 2022-ben alakult, a klub 1969 óta létezik. A csapat tavaly a 4. helyen végzett a hazai legmagasabb osztályban (extraligában), idén pedig már a Magyar Kupa négyes döntőjébe kvalifikálta magát.

A METYX vezérigazgatója, Ugur Ustunel Úr így nyilatkozott: „A mi motivációnkat nem csak az a hozzáadott értéket képviselő kompozit anyagtechnológia motiválja, amelyet üzemeinkben gyártunk, hanem olyan hozzáadott értékek is, mint a kemény munka, a csapatszellem, a fairplay és a gyakorlati gondolkodás, amelyek inspirálják a közösségeket . Hiszünk a nők erejében és a társadalmakra gyakorolt ​​tagadhatatlan hatásában. Szóval megtiszteltetés volt támogatni ezt a fontos csapatot a saját régiónkban, hiszek abban, hogy sikeresek lesznek, és inspirálnak bennünket céljaink eléréséhez. A METYX-nél törődünk a létesítményeinkhez közeli helyi közösségekkel, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy továbbra is támogatást nyújtsunk a következő években.”

A METYX továbbra is elkötelezetten támogatja ezt a csapatot és sok más csapatot, valamint helyi közösségeket Törökországban, Magyarországon és az Egyesült Államokban.

 

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website