A METYX USA kibővíti a technikai szövetek gyártásának kapacitását

A METYX USA kibővíti a technikai szövetek gyártásának kapacitását

 

A METYX USA a növekvő piaci keresletre reagálva növeli a kiváló teljesítményű műszaki textíliák gyártását az észak-karolinai Gastonia városbéli gyárában, amely nemrégiben megszerezte az ISO 9001: 2015 QMS akkreditációt. Jelenleg 11 000 tonnának megfelelő kapacitást telepítenek Észak-Karolinában a csoport széles körű, egyirányú és többtengelyű nem-krimpelő üveg, szénszál, RTM és szövött szövet megerősítése érdekében.

A METYX USA egy új, a TYCOR® szálerősítésű alaplemezből készülő termékcsoportot is bevezet, amely technológiáját 2018 második felében szerezte meg a Milliken & Company-től.

A METYX Group vezérigazgatója, Uğur Üstünel kijelentette: „Nagyon elégedettek vagyunk az USA-ban elért előrehaladással, mint például a jelenleg beépített 4000 tonna kapacitással a kompozit gyártásban bevezetett megerősítéseknél. Az igazgatótanács úgy döntött, hogy 2019-re előrevetíti az eredetileg 2020-as és 2021-es tervezett tőkebefektetéseket annak érdekében, hogy eleget tudjon tenni az amerikai csapatunk erős növekedésének, mivel a piac pozitív választ ad a termékminőségre és a szolgáltatási szintre. Ez egy izgalmas idő a METYX USA-nak és a magasan szakértő, elkötelezett amerikai csapatunknak, amely nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folytassuk az üzleti tevékenység fejlesztését az észak-amerikai ügyfelekkel a szél-, tengeri, autóipari és ipari piacokon.

Az új termelési kapacitás az észak-amerikai vásárlók számára 2019 második felében lesz elérhető.

Share

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Name*

Email

Website