Új márkakereskedelmi szerződés

Új márkakereskedelmi szerződés

 

A Metyx Composites és a GRP Solutions Ltd. új, kizárólagos forgalmazói szerződést írt alá az Egyesült Királyság területére vonatkozóan

 

A Metyx Composites a globális forgalmazói hálózatának bővítéseképpen a GRP Solutions Ltd.-t jelölte ki, mint kizárólagos forgalmazót az Egyesült Királyság területén (GB). Az új kizárólagos forgalmazói szerződés célja a nagy teljesítményű kompozit termékekre vonatkozó hozzáférés, ellátó lánc szolgáltatás és helyi technikai támogatás javítása Anglia, Wales és Skócia vonzáskörzetében.

 

A teljes termékpalettát, azaz az üveg-, a szén-, és az aramidszál alapú erősítő anyagokat a Metyx Composites állítja elő a törökországi és a magyarországi modern üzemeiben.

 

A GRP Solutions Ltd. raktározást és technikai támogatást biztosít minden METYCORE és METYCORE MAX RTM erősítő anyaghoz, és a Metyx Composites egyéb termékeihez, beleértve az üveg-, a szénszálas és a hibrid többtengelyes és fonott anyagerősítőihez, valamint a nem fonott felülettakaró fátyolokhoz. A raktárkészlet a helyi kereslethez idomul a gyors és megbízható ügyfél kiszolgálás érdekében. A GRP Solutions Ltd. fogyasztói ezen túl élvezhetik a Metyx Composites által kínált hozzáadott értéket, valamint az anyagkészletezési és szerszámkészítési szolgáltatások előnyeit.

 

Az új és a már meglévő ügyfélkörtől érkező megnövekedett eladások és megrendelések kezelését megkönnyítendő, a GRP Solutions Ltd. nemrégiben átköltözött az Anglia déli partján lévő Havant településén található új, 20,000 négyzetméteres raktár-, és irodaépületbe. Ezt az erős üzleti növekedést az FRP alkatrészek gyártásához szükséges vákuumcsomagolású zárt öntvényes és gyanta fröccs-sajtolásos (RTM) technikához elengedhetetlen magas minőségű anyagok iránti megnövekedett kereslet idézte elő. Így tehát a GRP Solutions Ltd. és a METYX párosítása tökéletes megoldásnak bizonyult a METYX termékek forgalmazásának tekintetében. Dave Bancroft, a GRP Solutions Ltd. kereskedelmi igazgatója így fogalmazott: “Nagy tapasztalattal rendelkezünk a zárt öntvényezés, de különösen az RTM területén, továbbá megoldásokat és infúziós gyantákat, katalizátorokat, megmunkáló szereket és formaleválasztókat és anyagerősítőket kínálunk vásárlóink számára. A Metyx Composites METYCORE RTM erősítőket és egyéb kiváló, magas teljesítményű műszaki szöveteket gyárt, amelyek tökéletesen kielégítik a vásárlói igényeket és klienseinknek teljes megoldási csomagokat tudunk biztosítani. A GRP Solutions csapat minden tagja nagyon várja a közös munkát a Metyx Composites-szal, melynek magas minőségű textiltermékei jól ismertek és mely vásárlói számára innovatív, értékes öntvény megoldásokat kínál.”

 

A GRP Solutions Ltd. nagy tapasztalattal rendelkező, elhivatott csapata világklasszis kompozit beszállítókkal dolgozik együtt a világklasszis szolgáltatások nyújtása érdekében. Ennek eredményeképpen cégünk gyors növekedésnek indult az Egyesült Királyság minden piaci szektorában.

 

A Metyx Composites műszaki textiljei és kompozit alkatrészei magasabb mechanikai teljesítményt és kulcsfontosságú gyártási előnyöket biztosítanak az autóipari, szállítási, vízi, vasúti és szélenergia szektorok gyárainak magas elvárásait teljesítve.

 

Hát

#
Share

Comments Are Closed!!!