Új márkakereskedelmi szerződés

Új márkakereskedelmi szerződés

 

A Metyx Composites és a GRP Solutions Ltd. új, kizárólagos forgalmazói szerződést írt alá az Egyesült Királyság területére vonatkozóan

 

A Metyx Composites a globális forgalmazói hálózatának bővítéseképpen a GRP Solutions Ltd.-t jelölte ki, mint kizárólagos forgalmazót az Egyesült Királyság területén (GB). Az új kizárólagos forgalmazói szerződés célja a nagy teljesítményű kompozit termékekre vonatkozó hozzáférés, ellátó lánc szolgáltatás és helyi technikai támogatás javítása Anglia, Wales és Skócia vonzáskörzetében.

 

A teljes termékpalettát, azaz az üveg-, a szén-, és az aramidszál alapú erősítő anyagokat a Metyx Composites állítja elő a törökországi és a magyarországi modern üzemeiben.

 

A GRP Solutions Ltd. raktározást és technikai támogatást biztosít minden METYCORE és METYCORE MAX RTM erősítő anyaghoz, és a Metyx Composites egyéb termékeihez, beleértve az üveg-, a szénszálas és a hibrid többtengelyes és fonott anyagerősítőihez, valamint a nem fonott felülettakaró fátyolokhoz. A raktárkészlet a helyi kereslethez idomul a gyors és megbízható ügyfél kiszolgálás érdekében. A GRP Solutions Ltd. fogyasztói ezen túl élvezhetik a Metyx Composites által kínált hozzáadott értéket, valamint az anyagkészletezési és szerszámkészítési szolgáltatások előnyeit.

 

Az új és a már meglévő ügyfélkörtől érkező megnövekedett eladások és megrendelések kezelését megkönnyítendő, a GRP Solutions Ltd. nemrégiben átköltözött az Anglia déli partján lévő Havant településén található új, 20,000 négyzetméteres raktár-, és irodaépületbe. Ezt az erős üzleti növekedést az FRP alkatrészek gyártásához szükséges vákuumcsomagolású zárt öntvényes és gyanta fröccs-sajtolásos (RTM) technikához elengedhetetlen magas minőségű anyagok iránti megnövekedett kereslet idézte elő. Így tehát a GRP Solutions Ltd. és a METYX párosítása tökéletes megoldásnak bizonyult a METYX termékek forgalmazásának tekintetében. Dave Bancroft, a GRP Solutions Ltd. kereskedelmi igazgatója így fogalmazott: “Nagy tapasztalattal rendelkezünk a zárt öntvényezés, de különösen az RTM területén, továbbá megoldásokat és infúziós gyantákat, katalizátorokat, megmunkáló szereket és formaleválasztókat és anyagerősítőket kínálunk vásárlóink számára. A Metyx Composites METYCORE RTM erősítőket és egyéb kiváló, magas teljesítményű műszaki szöveteket gyárt, amelyek tökéletesen kielégítik a vásárlói igényeket és klienseinknek teljes megoldási csomagokat tudunk biztosítani. A GRP Solutions csapat minden tagja nagyon várja a közös munkát a Metyx Composites-szal, melynek magas minőségű textiltermékei jól ismertek és mely vásárlói számára innovatív, értékes öntvény megoldásokat kínál.”

 

A GRP Solutions Ltd. nagy tapasztalattal rendelkező, elhivatott csapata világklasszis kompozit beszállítókkal dolgozik együtt a világklasszis szolgáltatások nyújtása érdekében. Ennek eredményeképpen cégünk gyors növekedésnek indult az Egyesült Királyság minden piaci szektorában.

 

A Metyx Composites műszaki textiljei és kompozit alkatrészei magasabb mechanikai teljesítményt és kulcsfontosságú gyártási előnyöket biztosítanak az autóipari, szállítási, vízi, vasúti és szélenergia szektorok gyárainak magas elvárásait teljesítve.

 

Hát

Share

Comments Are Closed!!!