Adapa

Adapa

Adapa A / S, kavisli kompozit elemanların ve panellerin imalatı için yeniden yapılandırılabilir kalıpların üreticisidir. Uyarlanabilir kalıp teknolojileri, mimarlar, danışmanlar, yükleniciler, malzeme tedarikçileri ve imalatçılar ile işbirliği içinde bir dizi uluslararası projede kullanılmıştır.

 

Uyarlanabilir kalıp teknolojisi patentlidir ve imalat, kalite yönetim sistemi ISO9001 sertifikası altında Danimarka’da yapılır. Uyarlanabilir kalıplar, serbest biçimli tasarım ve mimariyi güçlendirmek için kavisli tasarımın üretimini optimize eden ortak teknolojilerle birlikte kullanılabilir.

 

Uyarlanabilir kalıpların farklı türleri ve boyutları genellikle belirli proje veya müşteri taleplerine uyacak şekilde özelleştirilebilir.

 

2010 yılından bu yana Adapa, mimarlara, tasarımcılara, danışmanlara ve imalatçılara kavisli tasarımları şekillendirebilen olgun ve kanıtlanmış bir uyarlanabilir kalıp teknolojisinden yararlanmalarında yardımcı olmak için bir dizi malzeme ve imalat uzmanıyla işbirliği yapmaktadır.

 

Uyarlanabilir kalıp teknolojisi, her seferinde farklı şekillerde tekrar tekrar kullanılabilen yeniden yapılandırılabilir bir araçtır.

 

Yalnızca tek tip ürünler üreten geleneksel kalıpları kullanmaya kıyasla, uyarlanabilir kalıplarımız benzersizliği destekler ve yaratıcılığı güçlendirir.

 

Daha fazla ayrıntı için lütfen buraya tıklayın.

 

 

 

 

 

Share