METYX USA Inc., Adapa Adaptive Moulds’un ABD’deki bayisi oldu!

METYX USA Inc., Adapa Adaptive Moulds’un ABD’deki bayisi oldu!

 

METYX USA Inc., Adapa Adaptive Moulds’un ABD’deki bayisi oldu!

Kavisli yüzeyler için akıllı yeniden yapılandırılabilir kalıpların dünyanın önde gelen tedarikçisi olan Adapa, uygun maliyetli ve çevre dostu bir üretim ortamı sağlayarak modern kavisli estetiği kolaylaştırmaya odaklanarak mekanik yenilik ve bilgisayar destekli üretim konusunda uzmanlaşmıştır.

Adapa’nın ardındaki ilham, birçok mimarın bir projenin fikir ve tasarım aşamasında ulaştığı kıvrımlı ve organik şekilli mimariydi. İnşaat, mimarın benzersiz fikrinin maliyetini düşürmek için mevcut hakim bina sistemlerine göre yapılandırılmaya başladıkça, kavisli tasarım ortadan kalkar. Adapa, bunu daha uygulanabilir hale getirdi.

Uyarlanabilir kalıplar, imalat şirketlerinin düşük tekrarlı kavisli tasarımları alternatif teknolojilerden daha hızlı, uygun maliyetli ve daha sürdürülebilir üretmesini sağlar. METYX USA, Adapa’nın patentli yeniden yapılandırılabilir kalıp teknolojisinin pazarlamasını yapacak ve ABD’de kavisli tasarımlar yapmak isteyen mimarları  destekleyecek.

METYX Grup CEO’su Uğur Üstünel, “ABD bölgesinde Adapa A/S ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Kompozit endüstrisindeki uzun yıllara dayanan tecrübemizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini uygun maliyetlerle karşılamak için en iyi çözümü nasıl sağlayacağımızı biliyoruz. ”

Adapa A/S CEO’su Claus Lokke, “Kompozit endüstrisi hızla büyüyor ve METYX’i, birleşik malzeme ve üretim teknolojisi bilgisiyle pazarı desteklemede uyarlanabilir kalıp teknolojimizin bayisi olarak en uygun ortağı bulduk.”

Adapa, Avrupa’da Danimarka ve Orta Doğu’daki merkezlerinden hizmet veren güçlü bir konuma sahiptir.

 

Share

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Name*

Email

Website